Mama i Pomocnicy
Nasza osobista książka kucharska.
SPIS TREŚCI
(Przenieś do…)
Strona główna
Babki, babeczki, muffinki
Blogerzy wspólnie
Ciasta bez pieczenia
Ciasta przekładane
Ciastka, bułki słodkie
Dekoracje
Gofry
Grill
Konkursy
Naleśniki
Napoje %
Napoje 0%
Pasty, Smarowidła
Pasztety
Pieczywo
Pierogi
Przekąski, Przystawki
Przetwory
Przyprawy
Ryby
Sałatki
Serniki
Sosy
Surówki
Tłusty Czwartek
Torty
Walentynki
Wędliny
Zupy
▼
1 marca 2016
Śledzie z cytryną i cebulką w oleju
Prawie typowe śledziki w oleju z cebulką, ale tylko prawie, gdyż za sprawą cytryny, mają ciekawy smak. Są lekko kwaskowe i pachnące skórką cytrynową. Sprawdzają się doskonale jako przekąska.
SKŁADNIKI :
400 g śledzi matjasów
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer