SPIS TREŚCI

Przekąski, Przystawki

Na ciepło :

Camembert i szparagi zapiekane w boczku

Cukiniowe kwiaty faszerowane serkiem
Koperty drożdżowe z salami, brokułami, pieczarkami i żółtym serem
Pieczarki faszerowane mięsem mielonym i papryką w panierce

Sajgonki smażone z kurczakiem

Serduszkowe ptysie serowe z nadzieniem z twarogu, kaszy jaglanej, pieczarek i papryki

Skrzydełka faszerowane marchewką, porem i pietruszką
Słoneczko drożdżowe z kapustą, grzybami i boczkiem
Ślimaczki drożdżowe z boczkiem, ogórkiem i serem

Warkocz francuski ze szpinakiem, kurczakiem i serem camembert
Ziemniaki faszerowane twarogiem

Na zimno :
Kalie mascarponowe nadziewane serkiem ze szparagowymi łodyżkami

Kalie szynkowe nadziewane serkiem z ogórkowymi łodyżkami

Kanapeczki Biedroneczki
Rolada serowa faszerowana szynką i jajkami

Rolada serowa nadziewana mięsem mielonym
Rolada serowa nadziewana pieczarkami i kurczakiem
Schab pieczony z morelami i śliwkami suszonymi
Śledzie w sosie musztardowym

Śledzie w zalewie korzennej

Śledzie z cebulką, jabłkiem i jagodami Goji w sosie jogurtowo-majonezowym
Tulipany pomidorkowe z nadzieniem

Tulipany pomidorkowe z serkiem

Zimne nóżki drobiowe w skorupkach

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, za odwiedziny. Miło mi będzie jak podzielisz się ze mną swoją opinią lub wątpliwościami.